на живо

Моуриньо попиля асистента си заради аматьорска грешка (ВИДЕО)

Специалния излезе от релси по време на мача със „Заря” Луганск

Когато Жозе Моуриньо яхне метлата, най-добре е да не си обектът на неговото недоволство. Мениджърът на "Манчестър Юнайтед" излезе от релси по време на двубоя със "Заря" Луганск в Лига Европа (1:0) на "Олд Трафорд" в четвъртък вечер. Камерите уловиха как Специалния направи на салата своя асистент Джовани Сера. Помощникът действително допусна аматьорска грешка - даде грешни тактически инструкции на готвещия се да влезе в игра Пол Погба.

Разминаването дойде от смяна, извършена в украинския тим. Това наложи промяна и в задачите на най-скъпия футболист в историята, който пристигна през лятото от "Ювентус" срещу 105 млн. евро. Моуриньо незабавно забеляза, че Сера се е оплел, и безмилостно го нахока пред пълните трибуни. Мениджърът дори показа на анализатора в своя екип грешната информация, записана в тетрадката му.

"Ставаше дума за организацията при статичните положения, защото съперникът промени състава си и Пол остана объркан. Искам моите асистенти да имат ангажимент към всеки детайл", коментира Специалния след двубоя.