на живо

Моуриньо: Ситуацията около мен е фантастична

Португалецът не се притеснява за бъдещето си

Getty Images/Guliver Photos

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо се чувства отлично и не се притеснява за бъдещето си, въпреки поредната издънка на водения от него отбор този сезон.

Челси отпадна за Купата на лигата на Англия след загуба с дузпи от Стоук Сити и това сгъсти облаците над главата на Моуриньо.

Снимка: Getty Images

"Няма нужда някой да ме успокоява. Не ми трябва нищо повече. Като цяло ситуацията около мен е фантастична. В сряда имам почивен ден, семейството ми е фантастично, спя добре всяка нощ. А в четвъртък ще бъде просто поредният ден като всички останали през последните 15 години от моя живот", каза Моуриньо пред репортери след мача със Стоук.
Португалецът разсея съмненията, че играчите му го бойкотират.

"Мислите, че играчите не са с мен и не дават всичко за победата? Това е липса на уважение към играчите, не към мен. Ако бяха срещу мен, щеше да е перфектно за самия мен, защото щях да кажа, че не печелим, защото играчите не ме подкрепят", коментира Моуриньо.
Той разкри, че по време на мача нападателят Диего Коста е получил контузия и може да пропусне предстоящия двубоя с Ливърпул в събота.