на живо

Мрамор и гол вратар акцент в екипите на "Арсенал" (ВИДЕО)

Феновете искат статуята на Дейвид Сиймън да се превърне в реалност

Феновете на "Арсенал" са втрещени! Едва ли някога са си мислили, че представянето на екипите за новия футболен сезон ще бъде съпътствано от доста абстрактен видеоклип, фигури за шах и гола статуя на бившия вратар на тима Дейвид Сиймън!

Какво обединява всички тези неща в едно? Мраморът!

С подобен десен ще са екипите за гостувания на "артилеристите" за сезон 2020/2021. В тях преобладава бялото, а червените нишки са разположени така, че да напомнят материала, от който са се ваели статуи преди години.

Видеото ни отпраща в друга реалност, в която всеки от играчите е фигура на шахматната дъска.

Колкото до голия Сиймън (спокойно, ръкавиците закриват всичко неприлично!), трябва да се върнем в 16-ти век, когато Микеланджело прави своя шедьовър Давид, който днес може да се види в художествената галерия във Флоренция.

Феновете останаха толкова впечатлени от този детайл, че поискаха такава статуя да бъде поставена пред стадиона на тима в Лондон!

Във видеото не липсват и други странни моменти, като портрет на Кийран Тиърни, облечен в кожи и с... найлонова торбичка, както и на представителката на Нидерландия в женския тим на "Арсенал" Вивиан Миедема в броня. Уилям Салиба е на кон, а Букайо Сака пише с перо.

Тагове:

Арсенал