на живо

На "Байерн" май ще им върви по... кафе (ВИДЕО)

Непохватният Матс Хумелс стана звезда в социалните мрежи преди мача с "Арсенал"

На "Байерн" Мюнхен им предстои мач реванш срещу "Арсенал" от осминафиналите на Шампионска лига и ако се доверим на българската традиция, най-вероятно на баварския гранд ще им върви по... кафе. 

"Виновник" за смешната ситуация се оказа Матс Хумелс. Немският национал се заля с горещата напитка преди да се качи на клубния автобус, който откара тима към летището, а от там баварците се запътиха към Англия.

"Най-пострадал" от непохватността на защитника се оказа... скъпият му костюм, а най-развеселен от случката със сигурност беше съотборникът му Томас Мюлер. 

Само няколко минути трябваха на Хумелс да се приведе отново в официален вид и да се качи на превозното средство. Клипът от инцидента обаче беше публикуван в "Туитър" и бързо събра множество весели коментари. 

Има ли знак в лисването на кафето пред автобуса, ще може да видим още тази вечер. Германският шампион има комфортна преднина над "Арсенал". В първия мач "Байерн" победи с 5:1, а задачата за "топчиите" да се класират за четвъртфинал в надпреварата изглежда почти невъзможна. 

Срещата "Арсенал" - "Байерн" Мюнхен може да гледате днес (7 март) от 21:00 ч. по телевизия RING.