на живо

Преди заседанието на Спортната комисия в Калифорния (ВИДЕО)

Кубрат Пулев се бори да бъдат възстановени състезателните му права

В 20 ч. българско време в емблематичния хотел "Милениум Билтмор", Лос Анджелис, започва заседанието на Спортната комисия на щата Калифорния.

На него боксьорът ни Кубрат Пулев ще бъде изслушан по две обвинения.

Преди заседанието:

Първото идва от репортерката Дженифър Равало, известна като Кралицата на голото суши. След мача на българина срещу Богдан Дину в Коста Меса, Калифорния, тя взе интервю от боксьора, което завърши с целувка. Дни след това Равало заяви, че приема действията му за тормоз и нае известната адвокатка Глория Олред, за да защитава правата ѝ.

В отговор от щаба на Пулев пуснаха видео, в което се вижда, че тя се забавлява в българска компания след мача и интервюто.

Вторият казус, в който е замесен Кобрата е обвинението за неправомерен удар, който е повлиял на крайния развой на мача. Съперникът му Богдан Дину пледира, че е бил ударен в тила в 7-ия рунд, преди да бъде нокаутиран.

В момента Пулев е със спрян лиценз за щата Калифорния до произнасяне на решението на Спортната комисия. Ако тя реши да потвърди санкцията си, българинът ще може да се боксира във всички други държави в света, без САЩ.

Тагове:

@