на живо

Кобрата: Целувката не беше планирана, няма за какво да се извинявам (ВИДЕО)

Андреа ми се обади, но й казах, че съм див, сподели боксьорът

Целувката е хубаво нещо и в нея няма нищо нередно, обяви Кубрат Пулев при завръщането си от Съединените щати. През уикенда той нокаутира Богдан Дину и записа победа номер 27 от 28 мача на професионалния ринг, а след двубоя се озова в епицентъра на скандал.

Причината - целувка по устните на американска репортерка по време на интервю.

"Оценявам всяко едно нещо, дори целувката. Тя е към доброто представяне. Не беше планирана, беше импулсивен момент. Няма защо да повлияе на кариерата ми. Целувката е нещо много хубаво. За да го направя, съм преценил, че човекът не просто желае целувката, но и много повече. След победа човек е с приповдигнато настроение. Ние се запознахме на кантара. Тя каза, че като победя ще направим парти. Беше сигурна в мен, говореше си с целия екип, с някои от момчетата станаха и по-близки. Тя го изигра сякаш не се познаваме, сигурно го направи, за да си направят сайта известен.", каза Пулев пред журналистите.

Снимка: Lap.bg

"Не съм говорил с нея, намерих телефона й, но тя не вдига на никого. Имам видеа, мога да ви покажа. До 5 сутринта седя с нас в лобито на хотела, пиеше и да не казвам какви други неща правеше в тоалетните. Може би са й дали лоши акъли, че ще изкара милиони и ще стане известна. То си е лошо за нея. Няма за какво да й се извинявам, тя беше толкова щастлива, че я целунах. Тя не беше доволна на само една целувка, а искаше да стане известна", добави той още по темата.

По-големият от братя Пулеви разкри, че е говорил с приятелката си Андреа след разразилия се скандал: "Андреа ми се обади, но й казах, че съм див", уточни той.

Относно следващия си мач Кобрата сподели, че ще бъде след 3-4 месеца, най-вероятно в Ню Йорк.