на живо

На живо: 37 000 слушат как работи микровълновата на "Юнайтед"

Човекът, отговарящ за поддръжката на профилите в социалните мрежи, натисна грешното копче

Социалните мрежи предлагат безброй нови възможности. Особено за футболните фенове! Чрез профилите в различи платформи те могат да бъдат близо до своите любимци, да се чувстват част от тима, да следят всички малки детайли... 

За това не е изненада, че футболните клубове са притежатели на профилите с най-много последователи. Близо 40 млн. души следят "Манчестър Юнайтед" в "Инстаграм", за да научават новините за любимците си от първо лице. Понякога, много рядко, те получават изненадващи "бонуси". 

В сряда (3 март) феновете получиха известие, че "червените дяволи" предават на живо в платформата. Оказа се една огромна грешка! Просто човекът, отговорен за поддръжката на профила на тима, беше натиснал грешното копче. 

Последователите станаха свидетели на... обяда му. В пълен мрак се чуваше само как работи микровълновата фурна и една в друга се удрят чинии!

По-досетливите веднага записаха видеото и го публикуваха в други платформи. 

Оказа се, че това е един от най-гледаните обеди в света. Близо 37 000 последователи бяха на линия по време на видеото. 

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Подобни гафове не са изключени и при най-големите професионалисти. Феновете не се разсърдиха, дори видяха забавната страна на видеото и възможност да "атакуват" противниците. 

"Беше по-интересно от мач на "Челси", категоричен е един от зрителите.