на живо

Хубчев за публиката: Чувства се подкрепата. Тя става все по-силна (ВИДЕО)

Селекционерът говори пред медиите преди двубоя със Словения от Лигата на нациите

Lap.bg

Селекционерът на българския национален отбор по футбол Петър Хубчев заяви, че публиката ще бъде много важна в утрешния двубой със Словения от Лигата на нациите. Специалистът изрази надежда, че "лъвовете" ще получат сериозна подкрепа.

България продължава битката за върха в група 3 (С) от турнира, а първото място минава през задължителна победа на "Васил Левски".

"Публиката е много важна. Чувства се присъствието, чувства се подкрепата. Тя става все по-голяма и по-силна.", каза Хубчев.

"Имаме нашите наблюдения върху съперника, но аз се концентрирам върху действията на нашия отбор. Играем за победа. Всички в състава са здрави, Тошко Неделев е наказан и затова го освободихме."

"Възстановяването след гостуването на Кипър бе кратко и интензивно, но мисля, че се справихме. Усещам го в момчетата, че се концентрират върху други неща, а не върху напрежението. Лесно е да кажем, ако загубим такъв мач, да се оправдаем с напрежението. То е едно и също във всички мачове."

"Условията утре ще бъдат еднакви и за двата тима. Не мисля, че времето ще окаже влияние на мача. Няма да се концентрираме върху това, че трябва да победим с няколко гола. Ще се опитаме с екипа ми да изградим нещо така както ние виждаме нещата. Трябва да победим.", завърши селекционерът.

Тагове:

@