на живо

Антонио Конте: Ще се възползваме от слабите страни на "Лудогорец" (ВИДЕО)

"Интер" гостува на "орлите" в Разград в първия мач от 1/16-финалите в Лига Европа

Антонио Конте: Ще се възползваме от слабите страни на "Лудогорец" (ВИДЕО)

Треньорът на "Интер" Антонио Конте показа уважение към "Лудогорец" преди утрешния първи мач от 1/16-финалите в Лига Европа. Опитният специалист смята, че българският шампион е много организиран тим, но смята, че е разбрал кои са слабите страни на "орлите" и тимът му ще се възползва от тях.

"Мачът ще бъде срещу отбор, който редовно играе в евротурнирите", коментира Конте на пресконференцията преди мача. - "Лудогорец" демонстрира нападателен футбол и е първи в своето първенство с голяма разлика пред втория. Трябва да сме напълно съсредоточени, защото срещу нас ще се изправи един организиран тим. Но ние ще бъдем готови."

"Подхождаме с уважение, защото знаем, че "Лудогорец" има силно нападение. Проучили сме ги и трябва да се възползваме от слабите страни на противника, които сме забелязали", продължи италианският специалист.

Конте намекна, че Алексис Санчес ще бъде сред титулярите: "Той е готов да започне мача. Наскоро Алексис се възстанови от тежка контузия, заради която беше аут в продължение на 3 месеца. Изобщо през последните две години той не игра много. Срещнаме съперник в много силна форма. Трябва да се стараем да забравим загубата от "Лацио" през уикенда и да покажем нашите възможности, за да постигнем желания резултат. "Интер" трябва да израства и психически, защото това е в основата на добрата игра", добави Конте.