на живо

Милош Крушчич: Имаме добри футболисти. Радвам се, че са национали

Милош Крушчич ще говори за формата на отбора преди домакинството в събота (22 февруари)

Lap.bg

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич обяви, че е доволен, че четирима от неговите футболисти получиха повиквателни за националния отбор за контролата с Беларус след седмиц

Сръбският специалист и футболистът на "червените" Кристиян Малинов говориха пред медиите преди мача от 22-ия кръг на Първа лига срещу "Ботев" Пловдив.

Срещата ще се изиграе на стадион "Българска армия" на 22 февруари, събота, от 16:30 ч.

В предишния кръг ЦСКА и "Левски" завършиха 0:0 в дербито между двата тима.

"Предстои ни още един труден мач. "Ботев", като клуб, като футболисти, заслужават уважение. Имат доста опитни футболисти, опитен треньор. Всички тези показатели говорят, че ни очаква добър мач. Ние, като отбор, сме съсредоточени върху нашата игра и цел - да победим утре. Знаем, че Занев получи червен картон и не може да разчитаме на него. Раул Албентоса още не е готов. Не може да разчитаме на двама централни защитници, но имаме други футболисти. Имам доверие на всички. Те могат да заменят двамата. Още не сме решили кой ще играе. Божидар Чорбаджийски и Пламен Гълъбов, който се възстанови от контузия, са кандидати. Антон е поливалентен. Използвахме го повече като полузащитник. Сега, когато имаме проблеми, той е един от вариантите в отбрана. Доволен съм, че е извикан за националния отбор. И по-рано съм казвал, че имаме такива футболисти - млади, добри, талантливи, които трябва да се развиват. Радвам се за това. Това е добре за големите отбори - да имаш много национали. Готови сме винаги да помогнем на българския национален отбор, защото всички работим за българския футбол. Работим, за да има повече българи в стартовия състав. Играят обаче най-добрите, без значение от възраст и националност. Във футбола играят най-добрите.", заяви Крушчич.

"Вярвам в Евандро. Той е футболист, който вкарва голове в ситуации, в които не очакваш. Виждам, че на тренировка работи достатъчно добре, вкарва голове. Мисля, че това е само въпрос на време", коментира треньорът головата суша на своя нападател, който не е вкарвал от близо 15 часа на терена.

"Къде сме се запушили? Нямахме голове на лагера. Преди това имахме равенства 0:0 срещу "Арда" и "Лудогорец", но вкарахме четири гола срещу Дунав. Убеден съм, че головете ще дойдат, въпрос на време е", оптимист е сърбинът.