на живо

Начало на предизвикателството: "Лудогорец" има да си връща на "Мидтиланд"

Гледайте мача от груповата фаза на Лига Европа пряко по bTV Action от 19:00 ч.

bTV

Новият сезон е тук! Евротурнирите започнаха и е ред и на българските участници да покажат, че заслужават място в тях. 

"Лудогорец" ще играе за четвърти пореден сезон в груповата фаза на Лига Европа. А първият съперник е добре познат на "орлите" - датският "Мидтиланд".

Мача може да гледате пряко по bTV Action от 19:45 ч. Студиото ни започва точно в 19:00 ч.!

Снимка: Lap.bg

Едва ли разградчани си мислят, че гостуването в Хернинг ще е лесно. В групите на европейските турнири няма леки сблъсъци, а когато точките определят съдбата, всяка е важна. 

Двата тима играха един срещу друг в квалификациите на Шампионската лига през сезон 2020/2021. Тогава "Мидтиланд" отстрани българския отбор след победа с 2:0 в Разград. За това този път не говорим само за чест и победи, а и за щипка отмъщение.

Снимка: Lap.bg

За Дания "Лудогорец" замина без своя треньор Валдас Дамбраускас, който даде положителна проба за коронавирус. На негово място на резервната скамейка ще застане Станислав Генчев, който вече има опит в такива мачове. Под въпрос за срещата са Оливие Вердон и Пиерос Сотириу, но най-вероятно те ще се включат в мача.

Снимка: Lap.bg

"Орлите" показват стабилна игра през сезона. В Първа лига те имат 5 победи в 5 мача.

"Мидтиланд" може да се похвали с 6 успеха и 2 загуби в първенството, а в класирането заема второ място. За европейските турнири датският тим картотекира българина Божидар Краев, който обаче не получава шансове за изява от началото на сезона. 

Снимка: Facebook

Ще успее ли "Лудогорец" да си върне на "Мидтиланд"? Гледайте срещата от груповата фаза на Лига Европа пряко по bTV Action от 19:45 ч.! Не пропускайте и студиото ни с начален час 19:00!

Тагове: