на живо

Националите: Играхме слабо, президентът Михайлов очаква наказания (ВИДЕО)

Играчите разочаровани от двубоя с Хърватия

bTV

Футболистите от националния отбор по футбол се обединиха около мнението, че са изиграли слаб мач срещу Хърватия. Тимът ни загуби с 0:1 при домакинството на стадион „Васил Левски”.

Капитанът Ивелин Попов заяви, че срещата трябва да забрави колкото се може по-бързо.

„Първото полувреме бяхме пренавити и припряни. Имаше много брак в действията ни. Второто полувреме поизчистихме нещата, създадохме положения, суматохи, но не се получи и ни победиха с един гол. Нормално, по-големите отбори в групата Норвегия и Италия очаквано победиха.", каза Попов.

Президентът на БФС Борислав Михайлов сподели, че очаква сериозно наказание след безредиците по трибуните през първото полувреме.

Двубоят бе прекъснат за около 3-4 минути, заради безредици. При резултат 0:0 главният рефер реши за кратко да прекъсне срещата, заради напрежението в сектора с фенове на гостите. Привържениците в Сектор Г, които се намират в близост до Сектор А, започнаха да палят факли, както и седалки. Полицията навлезе сред тях, за да укроти феновете.

„Правим всичко. Плащаме на полицията, плащаме на стадиона, за да изглежда добре, но от там натам трябва държава, това е“, коментира Борислав Михайлов.