на живо

Надъхваща хореография за "Барселона" за реванша с "Ювентус" (ВИДЕО)

Сблъсъкът е утре от 21 ч. пряко по bTV Action

"Барселона" ще разчита утре на верните си фенове за обрат срещу "Ювентус" в реванша от четвъртфиналите от Шампионската лига. Първата среща беше спечелена от италианския гранд с 3:0 и сега каталунците се надяват на чудо, подобно на това срещу „Пари Сен Жермен”.

Надъхването ще започне още в началото, когато играчите излязат от тунела на "Ноу Камп". В мига, в който те стъпят на терена, ще се "сблъскат" с хореографията, която ще цели да вдъхнови футболистите на Луис Енрике.

Подредените като мозайка синьо-червени цветове ще са разположени по протежението на целия стадион, а надпис на английски More than a club (Повече от клуб) ще фигурира на една от двете основни трибуни.

Това не е първият случай, в който феновете на "Барселона" организират подобна хореография. Нестандартното в случая е, че те са предпочели надписът да е на английски, а не на каталунски, какъвто е оригиналният от емблемата на клуба.

Луис Енрике подчерта на днешната пресконференция, че иска феновете да останат до последно на стадиона, независимо какъв е резултатът дотогава. Той уверено заяви, че тимът му може да отбележи 3 гола в рамките на 5 минути и мачът с ПСЖ е бил точен показател в тази насока. На осминафиналите "Барселона" загуби първия двубой с 0:4, но спечели реванша с 6:1 с 3 попадения в края. Надеждите на феновете на тима са чудото да се повтори.

Дали това ще се случи - ще разберете утре от прякото предаване на bTV Action от 21 ч.