на живо

Надежда за обрат гори в ЦСКА

"Червените" излизат за реванш срещу "Виктория" Пилзен в плейофа на Лигата на конференциите

Lap.bg

Обрат - това е думата, която крепи футболисти, треньори и фенове на футболния ЦСКА. Днес тя ще се чува по-често. 

"Червените" излизат срещу "Виктория" Пилзен във втори мач от плейофите за влизане в груповата фаза на Лигата на конференциите. Срещата ще се играе на националния стадион "Васил Левски". 

В първия мач тимът на Стойчо Младенов загуби с 0:2 в Чехия. Тогава "червените" не бяха доволни от съдийството, след като един от головете за "Виктория" падна при явна засада. 

Снимка: Lap.bg

Треньорът на ЦСКА заяви преди реванша, че отборът му ще бъде изключително мобилизиран и в срещата у нас трябва да покаже агресия и характер, както и да изчисти грешките от първия мач. Тогава Младенов каза, че е недоволен от мудността на футболистите му и неизползвания потенциал. 

Снимка: Lap.bg

На линия за реванша срещу "Виктория" са защитниците Иван Турицов и Брадли Мазику. Вторият пропусна мача с "Пирин", в който червените победиха с 1:0. Наказан за сблъсъка е Амос Юга.

В ЦСКА разчитат много и на подкрепа от трибуните. От клуба няколко пъти призоваха феновете да дойдат на стадиона и както винаги да бъдат 12-тият играч!

Снимка: www.cska.bg

Дали "червените" ще преодолеят изоставането и за втора поредна година ще си осигурят мачове в групите на европейските клубни турнири? Предстои да разберем по-късно днес!