на живо

Най-добрият на "Супербоул" празнува в... "Дисниленд" (ВИДЕО)

Патрик Махоумс беше посрещнат като герой от Мики Маус и фенове

Най-добрият на "Супербоул" празнува в... "Дисниленд" (ВИДЕО)

Когато си пренаписал историята на едно от най-мащабните спортни събития в света - "Супербоул", празненството след това трябва да е голямо, шумно и запомнящо се. Избраният за най-полезен играч в последното издание на мача - Патрик Махоумс (най-младият с такъв приз), реши да се позабавлява в... "Дисниленд".

24-годишният куотърбек на "Канзас Сити Чийфс" заяви това свое намерение веднага, след като прегърна трофея. "Отивам в Дисниуърлд!", зарадва се той.

Всъщност това е кампания на голямата компания, която продуцира анимационни филми и притежава един от най-приказните увеселителни паркове, посещаван от милиони фенове всяка година. От "Дисни" са установили 30-годишна традиция да използват отбора-победител в "Супербоул" за своята реклама. 

Махоумс искрено се зарадва на възможността да застане на една платформа заедно с Мики Маус и да бъде приветстван от феновете.

"Невероятно е! Дори не съм си представял колко ще е хубаво! Да седя тук, пред вас, пред всички тези фенове... Страхотно е! Радвам се, че съм тук!", заяви той.

Махоумс имаше възможност да изпробва някои от най-големите атракции на парка и да се снима с емблематичните герои. Компания му правеше 10-годишният Натейниъл, който е част от фондацията на "Дисни".