на живо

Най-добрите 8: "Рейнджърс" и "Славия" Прага развързват възела

Гледайте реваншите от Лига Европа пряко в каналите на bTV Media Group

Reuters

След като всички четвъртфиналисти в Шампионската лига станаха ясни, време е да научим имената на най-добрите 8 в Лига Европа. 

Каналите на bTV Media Group ще ви покажат 3 двубоя, в които интригата е жива. Не пропускайте реваншите от осминафиналите във втория по сила европейски клубен турнир днес (18 март).

От 19:40 ч. по bTV Action "Динамо" Загреб посреща "Тотнъм". "Шпорите" постигнаха победа в първата среща с 2:0, а сега в Хърватия им предстои да си подпечатат визите за следващия етап. Дали обаче това ще се случи? Възпитаниците на Жозе Моуриньо загубиха голямото дерби с "Арсенал" преди дни, на осмо място в класирането са у дома и не им остава нищо друго, освен да побеждават в Европа. "Динамо" пък е корав съперник, дори без публика по трибуните и няма да се даде така лесно!

Снимка: Reuters

В същото време по RING "Рома" гостува на "Шахтьор" Донецк. И там нещата изглеждат предвидими. Италианските "вълци" постигнаха класически успех преди седмица и сега само трябва да си подсигурят класирането напред. Само че домакините ще дебнат и за най-нищожния знак за подценяване и спокойствие, за да атакуват на своя територия.

Снимка: Reuters

От 22:00 ч. по bTV Action ще видим най-завързания двубой. Шампионът на Шотландия "Глазгоу Рейнджърс" посреща "Славия" Прага. Футболистите на Стивън Джерард са фаворити на пръв поглед, но в първия мач позволиха на чехите да вкарат един гол за самочувствие и срещата завърши 1:1.

Снимка: Reuters

Сега и двата тима треперят! Кой обаче ще се ориентира по-добре в напрегнатата ситуация? Ще успее ли "Рейнджърс" да се понесе на крилата на вдъхновението след спечелената първа титла от 10 години насам? Или "Славия" ще влезе в ролята на палач? Предстои да разберем!

На платформата VOYO.BG може да гледате още две срещи:
"Молде" – "Гранада" (0:2 в първия мач) от 19:55 ч.
"Виляреал" – "Динамо" Киев (2:0 в първия мач) от 22:00 ч.

Тагове:

лига европа