на живо

Най-самотното награждаване на "Локомотив" Пловдив (ГАЛЕРИЯ)

"Черно-белите" вдигнаха Суперкупата пред празния стадион в Разград

За втори път в историята си "Локомотив" Пловдив спечели Суперкупата на България по футбол! Месец след като триумфираха в турнира за Купата на страната, "смърфовете" си осигуриха още един трофей.

Този път обаче нямаше големи празненства и луда агитка, която едвам се удържа да не нахлуе на терена, за да е по-близо до любимците си.

Снимка: Lap.bg

Именно след финала за Купата на България и произтичащите от мача и празненствата след това заразени с COVID-19, от министерството на здравеопазването решиха да забранят присъствието на публика по трибуните. В такива условия се игра и мача за Суперкупата на стадиона в Разград.

Футболистите на "Локомотив", част от които също бяха сред заразените, сами взеха медалите си, а след това се събраха, за да изчакат капитана и голмайстор в срещата Димитър Илиев да вземе Суперкупата и да я вдигне над главата си. 

Снимка: Lap.bg

Радостта на играчите беше голяма. Но в най-добро настроение безспорно беше собственикът на "Локомотив" Христо Крушарски, който веднага след последния съдийски сигнал се затича към терена, а там футболистите го вдигнаха високо!

Снимка: Lap.bg