на живо

Най-щастливият рожденик в света? Патрис Евра, естествено! (ВИДЕО)

Футболистът не изневери на стила си и при посрещането на празника

Един от участниците в шоуто на Димитър Бербатов и Луиш Фиго - Патрис Евра става на 36 години и се чувства наистина страхотно! Доказа го с поредния си атрактивен клип в социалните мрежи. 

Песни, танци, излизане през покрива на колата и много положителни емоции. Така може да се опише видеото на французина, а целта е една - да накара своите последователи в социалните мрежи да се раздвижат и да отпразнуват заедно с него специалния му ден.

"Трябва само да пресподелите това видео, за да ми пожелаете честит рожден ден. Разкършете рамена. Но не опитвайте това в своята кола. Може да бъде опасно", предупреждава играчът на "Олимпик" Марсилия.

"Не мога да дишам, защото съм твърде щастлив. Имам нужда от малко свеж въздух", шегува се Евра преди да излезе през... тавана на своята кола.

Французинът винаги е атрактивен в своите видеа в социалните мрежи. Той често се появява в компанията на голяма плюшена падна, символ на битката му с расизма, защото... "е черна, бяла, азиатска и дебела".

Дали тя ще му партнира и по време на благотворителния мач на Димитър Бербатов и Луиш Фиго на стадион "Васил Левски"? Ще може да видите на 14 юни от 18:00 ч. по bTV Action.