на живо

Най-тежката раздяла в "Барса": Антонела и София

Съпругите на Лионел Меси и Луис Суарес са приятелки от години, а сега ще живеят в различни градове

Instagram

Разделите, разтрогнатите договори и трансферите са част от футбола. Често виждаме играчи, които са принудени да напускат даден клуб - заради финансови проблеми, заради неразбирателство с новия треньор, защото осъзнават, че им трябва промяна. Тогава има и сълзи, и думи на благодарност и огорчение...

Но едва ли си даваме сметка какво се случва извън стадиона, извън официалните пресконференции и изказвания. Какво става, когато не губиш просто футболист, а се разделяш с най-добрата си приятелка. 

Драмите в "Барселона" през лято 2020 не спират. Да, Лионел Меси реши да остане поне за сега, но Луис Суарес пое към "Атлетико" Мадрид. Тимът остана без третия във вечната класация за голмайстори. И докато феновете не приемат тази раздяла чак толкова емоционално, съпругата на Меси - Антонела, разчувства последователите си в социалните мрежи с послание. С него тя каза "Довиждане" на най-добрата си приятелка - София Балби, която е съпруга на Суарес.

"Болу, ти не си ми само приятелка, ти си ми сестра. Благодаря ти, че споделихме толкова години заедно. Благодаря ти за смеха, за приятелството, за безкрайните разговори. Вие бяхте част от семейството. Няма думи, с които да опиша колко много, наистина много, ще ми липсваш. Както ти, така и прекрасното ти семейство.

Благодаря ти за всичко. Надявам се животът да ни поднесе още много моменти, които да изживеем заедно. Сигурна съм, че ще се видим скоро!

ОБИЧАМ ТЕ! ОБИЧАМ ТЕ!

Пожелавам ти всичко най-хубаво в новия етап на живота ти!", пише Антонела.

София побърза да ѝ отговори: "Точно си помислих, че съм изплакала всичките си сълзи и сега това... Нямате представа колко много ще ни липсвате. Благодаря ти за всичко, което написа и за всички моменти, които преживяхме заедно. Те остават непокварени от никой и нищо. Обичам те!".

 
 
 
View this post on Instagram

2 para 6 @antonelaroccuzzo #delfi #thiagui #benja #matu #ciro #lauti

A post shared by Sofi (@sofibalbi) on

София и Антонела се познават от 2014 г., когато Луис Суарес премина от "Ливърпул" в "Барселона" и двамата с Меси застанаха начело на атаката на тима. 

Двете семейства често прекарваха ваканциите си заедно. И през 2019 г. те почиваха съвместно в курорта Ибиса.

 
 
 
View this post on Instagram

Lio Ibiza con amigos

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo) on

Докато съпрузите им трупаха голове за "Барса", двете стартираха няколко бизнес начинания, свързани с мода.

Суарес и съпругата му няма да напуснат Испания, а ще се преместят на малко над 600 км от Барселона - в Мадрид, където той ще играе за "Атлетико".