на живо

Найджъл Робърта - между "Левски" и чужбина (ВИДЕО)

Към нападателя не липсва интерес

Найджъл Робърта - между "Левски" и чужбина (ВИДЕО)

Мога да напусна "Левски" след края на сезона, ако получа оферта от отбор с по-големи амбиции. Това заяви голмайсторът на "сините" Найджъл Робърта.

Нидерландецът, който пристигна на "Герена" преди началото на сезона и вече се разписа 11 пъти със "синята" фланелка, призна, че към него има интерес от турския "Галатасарай" и руския "Локомотив" Москва.

"Ще излъжа, ако кажа, че не съм чул, че има подобен интерес. Оставил съм моя агент да комуникира с представители на клубовете. Не знам обаче нищо конкретно. Изиграх силен сезон. Ако се стигне до продажба, със сигурност ще се постарая и "Левски" да получи прилична сума. Нека не забравяме, че имам още 2 години от своя договор с клуба", каза Робърта.

Нападателят разкри, че ако "Левски" се класира за евротурнирите, той може и да остане в отбора.

"Възможността да остана в "Левски" е реалистична. Ако усетя, че в тима има амбиция за постигането на нещо значимо, то за мен няма да има проблем да продължа да играя със "синята" фланелка.", добави той.

Два кръга преди края на Първа лига "Левски" е на второ място. На "сините" предстои гостуване на "Лудогорец", а в последния кръг - домакинство на "Локомотив" Пловдив.