на живо

Наказаха бразилски тим заради радостта на треньорската дъщеря (ВИДЕО)

"Гремио" Порто Алегре ще трябва да играе на чужд стадион след бурната радост на Каролина Порталупи

Instagram

Бразилският тим "Гремио" Порто Алегре получи наказание да играе следващия си мач от турнира за Купата на страната на чужд стадион. Причината за суровата санкция този път не е темпераментната публика, а радостта на един единствен човек - дъщерята на треньора Рената Гаучо.

22-годишната Каролина Порталупи имаше възможност да чуе последния съдийски сигнал на срещата от полуфиналите на важния турнир с "Крузейро" от скамейката на своя любим "Гремио".

Красавицата, която работи като модел, се включи в бурните празненства след края на мача, като това не остана незабелязано за футболната федерация на страната.

"Гремио" бяха наказани днес заради нахлуване на терена по време на полуфинала от турнира за Купата на Бразилия. Ние не сме против бащината любов, но подобни действия са необмислени и недопустими", заявиха от футболната централа.

"Гремио" се класира за финала на турнира след като в първия мач от полуфиналите победи "Крузейро" с 2:0, а втората среща завърши 0:0.

 

Te amo!

Снимка, публикувана от Carolina Portaluppi (@carolinaportaluppi) на

В битка за трофея наказаният тим ще се изправи срещу "Атлетико" Минейро на 23 и 30 ноември. Първият мач обаче ще бъде игран на неутрален стадион, а не на домакинския на "Гремио".

Заради наказанието Каролина, която има близо 500 хил. последователи в Инстаграм, получи доста неприятни коментари.