на живо

Наказаха Кубрат Пулев

Спортната комисия в Калифорния се произнесе

С пълно единодушие при гласуването си 7-членната Спортна комисия на щата Калифорния наложи конкретно наказание на боксьора ни Кубрат Пулев. От ръководния орган решиха лицензът на българина за Северна Америка да бъде отнет до 23 септември, т.е 6 месеца от датата на целувката с репортерката Дженифър Равало, известна още като Кралицата на голото суши.

Потвърждението на санкцията означава, че българинът ще може да се боксира във всички други държави в света, без САЩ.

Пулев ще трябва да завърши специален курс за превенция на сексуалните посегателства над жените в медийната сфера и обучителна програма във връзка със сексуалния тормоз в 45-дневен срок, както и да плати глоба в размер на 2 500 долара.

При неизпълнение на указаните действия от негова страна, наказанието на Кубрат автоматично придобива 12-месечен характер, ще му бъде наложена и допълнителна глоба от 2 500 долара. От Пулев се изисква и когато кандидатства за възстановяване на боксовия си лиценз, да го стори пред Спортната комисия на Калифорния, преди да търси лиценз пред която и да е друга щатска комисия.

Освен това Пулев ще бъде лишен до живот от правото да се боксира в пределите на щата Калифорния при ново провинение от подобен характер.

Тагове:

@