на живо

Налудничавата мечта на Мир (ВИДЕО)

Съперникът на Кобрата озадачи феновете

Налудничавата мечта на Мир (ВИДЕО)

Едно твърде необичайно желание характеризира съперника на Кубрат Пулев в бойното шоу "Триад Комбат" на 27 ноември в Тексас. 42-годишният шампион по смесени бойни изкуства Франк Мир мечтае да се бие срещу... 18-годишната си дъщеря - Бела.

Наследницата на легендарната фамилия, подвизаваща се под псевдонима "Лейди Мир", върви уверено по стъпките на именития си баща, известен като един от най-добрите ММА бойци. Ветеранът сам обучава дъщеря си.

"Не съм приключил с ММА. Всъщност, преди да се пенсионирам, си мечтая да се бия с дъщеря си. Тя вече има две победи в два мача като професионалист. Бела имаше един от силните дебюти на ММА боец, който някога съм виждал. Няма да кажа нещо, което хората не биха очаквали от мен като баща, но след 3-4 години всички ще разберат коя е тя.", казва Мир.

Преди да се качи на ринга с дъщеря си обаче, му предстои българското предизвикателство - Кубрат Пулев. В Арлингтън Кобрата и Мир ще мерят сили на специален триъгълен ринг. Ще бъдат разрешени всички удари от бокса и част от ударите в ММА. Забранени са ритниците, лактите, боят на земя и хватки за предаване.

Очаква се гала вечерта да е мащабна. Участие в нея ще вземе и една от най-популярните музикални групи в света "Металика". Билетите за събитието ще струват между 50 и 300 долара.

За последно Пулев (28 победи, 2 загуби) са качи на професионалния боксов ринг на 12 декември 2020 г., когато загуби мача си за титлите на Световната боксова асоциация (WBA), на Световната боксова организация (WBO), на Международната боксова федерация (IBF) и на Международната боксова организация (IBO) срещу Антъни Джошуа.