на живо

Нападателят на Черно море Бакари ще бъде опериран до дни

arenavarna.com

Изследването с ядрено-магнитен резонанс на контузения нападател на Черно море Бакари е показало скъсана предна кръстна връзка на коляното. Клубният лекар д-р Стефан Петров коментира, че до няколко дни ще се реши кога може да бъде проведена хирургическата интервенция, съобщиха от клуба. След нея ще се знае колко време ще продължи възстановяването на играча, но опитът сочи, че ще е поне няколко месеца.

"Моряците" днес направиха преди обед встъпително занимание във Варна. Следобед наставникът Никола Спасов ще проведе тренировка с топка. Преди него Спасов е предвидил видеоразбор на мач на противника от втори предварителен кръг за Лига Европа - Динамо /Минск/.

Мачът срещу Динамо е в четвъртък от 20.00 ч. на стадион "Лудогорец Арена" в Разград. От клуба съобщиха още, че за двубоя днес и утре от 9.30 до 17.00 ч. се продават билети на стадион "Тича". След 17 часа пък ще се раздават акредитациите за журналистите.

На "Лудогорец Арена" билети ще има в сряда и четвъртък. Националният фен-клуб на Черно море организира екскурзия до Разград, която струва 10 лева.