на живо

"Наполи" и "Барса" решават спора си по bTV Action днес

Гледайте четири мача от Лига Европа в каналите на bTV Media Group днес

Getty Images/Guliver Photos

След Шампионска лига традицията повелява да хвърлим поглед към... Лига Европа. Там нещата са толкова заплетени и интересни, а дербитата толкова напрегнати, че не те оставят да откъснеш очи от тях. 

bTV Media Group ще ви покаже четирите най-интересни мача от реваншите в плейофната фаза за влизане в осминафиналите. 

Снимка: Reuters

Със сигурност най-голям интерес предизвиква дербито между "Наполи" и "Барселона". Преди седмица двата тима завършиха 1:1 в Испания и оставиха всичко за втория мач. Каталунците са колебливи и заради финансовата криза, и след напускането на Лионел Меси. Клубът е едва четвърти в Ла Лига и вече не предизвиква такова напрежение у съперниците. 

И "Наполи" го показаха наглед в първия мач. Италианският тим не се е предал и продължава битката на два фронта - и за титлата у дома, където изостава само на 2 точки от лидера "Милан", и в евротурнирите.

"Наполи" - "Барселона" може да гледате пряко по bTV Action от 22:00 ч. 

Другото дерби от тази фаза "Лацио" - "Порто" е с начален час 19:45 ч. отново по bTV Action. 

В първия мач в Португалия домакините победиха с 2:1 и си осигуриха лек комфорт, но пред пламенните фенове на "Римските орли" не се играе лесно, особено когато става дума за среща с такъв голям залог. 

Снимка: Reuters

RING ще ви предложи от 19:45 ч. мача "Олимпиакос" - "Аталанта". В първата среща италианците победиха с 2:1. Бергамаските имат да се реваншират на феновете след загубите от "Фиорентина" и "Каляри" и равенствата с "Ювентус", "Лацио" и "Интер", които свалиха тима до пето място в класирането в Серия "А". 

От 22:00 ч. започва "Бетис" - "Зенит" Санкт Петербург. Първата среща завърши с цели 5 попадения - 3:2 в полза на испанците. Тя ще е интересна и заради отношението към тима от Русия на фона на политическите събития. 

Гледайте четирите мача от Лига Европа:

19:45 ч., пряко по bTV Action: "Лацио" - "Порто"
19:45 ч., пряко по RING: "Олимпиакос" - "Аталанта"
22:00 ч., пряко по bTV Action: "Наполи" - "Барселона"
22:00 ч., пряко по RING: "Бетис" - "Зенит" Санкт Петербург

Тагове:

Лига Европа