на живо

Наско Сираков: "Левски" ще пребъде. Време е за работа (ВИДЕО)

Мажоритарният собственик на "сините" се срещна с фенове в Хасково

Футболният "Левски" ще продължи да съществува, благодарение на силната подкрепа на феновете. В това е убеден настоящият мажоритарен собственик на "сините" Наско Сираков.

Той се срещна с фенове в Хасково часове преди мача от 16-ия кръг на Първа лига между столичния тим и "Арда" Кърджали. На нея Сираков, треньорът Станимир Стоилов и изпълнителният директор Иво Ивков обсъдиха идеята по-голямата част от акциите на клуба да преминат в ръцете на феновете. До момента Сираков е заявявал единствено, че е съгласен с подобен сценарии, но ако привържениците гарантират бъдещето на "Левски".

"Няма начин тази любов да не ме прави оптимист. Най-голямото богатство на "Левски" са феновете. Ако не гледам оптимистично не трябва да съм тук. Ще го бъде "Левски" и ще пребъде", каза Сираков след срещата. 

По време на събитието той призова да се говори по-малко и да се действа за осъществяване на идеята.

"Дойдох един път в Хасково в спортното училище, после се върнах като футболист. Надявам се това да бъде отлично начало. Символично е това идване. Надявам се да стартира мащабна кампания, която да ни помогне по-бързо да стъпим на крака. Нямаме нужда от речи. хвалебствия. Имаме нужда от работа. Най-добре е каквито въпроси имате, да си казвате. В дискусия най-лесно се ражда истината", бяха думите на Сираков.