на живо

Наско Сираков обяви подкрепа за Живко Миланов

"Той няма да бъде използван като "бушон" след неуспешния старт на новия сезон!", заяви собственикът на "сините"

Lap.bg

Треньорът на футболния "Левски" Живко Миланов няма да бъде използван за "бушон" и уволняван след трите загуби от старта на сезона. Това заяви в обръщение на официалния сайт на клуба мажоритарния собственик Наско Сираков.

За смяна на Миланов се заговори след загубата на "сините" от "Арда" вчера (8 август). От началото на сезона тимът от стадион "Георги Аспарухов" няма точка в актива си и записа поражения още срещу "Славия" и "Ботев" Враца.

Снимка: Lap.bg

 "Левскари,

Обръщам се към Вас и заявявам с цялата си отговорност подкрепата към наставника на тима Живко Миланов. Както от моя страна като мажоритарен собственик на акциите на „ПФК Левски“, така и от страна на ръководството на клуба.

В своята над 107 годишна история „Левски“ винаги е показвал и доказвал, че се различава от другите клубове. Така ще бъде и сега! Живко Миланов остана верен на „синята“ идея в най-трудните моменти от историята на клуба и няма да бъде използван като „бушон“ след неуспешния старт на новия сезон.

Убеден съм, че както той, така и неговия щаб заедно с футболистите искат да се върнем на пътя на победите. Затова те се нуждаят и от Вашата подкрепа! Заедно ще преминем през трудните мигове.

Ваш Наско Сираков", се казва в изявлението на мажоритарния собственик.

Снимка: Lap.bg

Живко Миланов застана на треньорския пост на стадион "Георги Аспарухов" в края на 2020 г. В 12 мача той изведе тима до 4 победи, 2 равенства и 6 загуби. Той продължи да работи в клуба и въпреки финансовите трудности и липсата на пари.