на живо

Наско Сираков: Не ми минава през главата, че "Левски" ще фалира (ВИДЕО)

"Ще накараме клуба да се изправи на крака, даже да лети", заяви мажоритарният собственик на "сините"

Наско Сираков: Не ми минава през главата, че "Левски" ще фалира (ВИДЕО)

Мажоритарният собственик на "Левски" Наско Сираков говори с позитивизъм след днешното Общо събрание на клуба. Легендата подчерта, че финансовото състояние на "сините" може да се подобри много бързо и, че "Левски" няма да фалира, а "ще се изправи на крака и даже ще лети".

"Какво разбрах от Общото събрание? Това, което виждаме последните пет месеца, в още по-голяма степен се вижда в отношението на акционерите към съдбата на "Левски". Това не ме изненадва. Това са хора, които са неразривно свързани с този клуб от много години. Имаше много градивни предложения. Всички осъзнават, че "Левски" се намира в най-тежкия момент в 106-годишната си история, но че това не значи нищо и че когато сме заедно, ще накараме "Левски" да се изправи на крака, а даже ще направим така, че да лети.“, заяви Сираков.

"Не съм Мистър Сенко или Астор. Споделих реалната ситуация, в която се намира "Левски". Нищо ново не сме говорили от това, което сме споделяли пред медиите. Аз не мога да кажа на фенските организации да се обичат, но съм споделил пред тях, че когато става дума за "Левски", искам да гледат в една посока. "Левски" предизвиква безгранична любов, но и безгранична омраза. Клубът има нужда от всеки един фен. Това, което правят феновете в последните месеци, е без аналог в световната история. Шапки долу за тях."

"Имаме сериозна нужда от спонсорство и рекламодатели. За някои от нещата сме на финалната права. Може да се подобри състоянието много бързо. На този етап винаги има такава възможност. Ще стартираме сезона, а с какви футболисти е още рано да се говори.", продължи голмайстор №1 в историята на 26-кратния шампион.

"Георги Тодоров ме чака да говорим с него. Ще говорим за футболистите. Ще се разделим с играчи, на които възнагражденията са преголеми за възможностите, които има в момента клубът."

"Не съм провел разговор с министър-председателя. С г-н Кралев проведохме няколко. Знам, че нищо няма да се случи като гледам какво става с държавата и какво е на главата на правителството. "Левски" винаги се е борил и оправял сам, така че разчитам пак да е така. Не ми минава през главата, че "Левски" ще фалира.", каза мажоритарният собственик на "сините".

Тагове: