на живо

Не пропускай поредните изпитания на Наполи и Интер в Италия! (ВИДЕО)

Гледай Наполи - Сасуоло и Каляри - Интер на живо тази вечер!

Getty Images

24-ия кръг в Серия А завършва тази вечер с 2 любопитни сблъсъка. От 20:00ч. Наполи посреща Сасуоло, а от 22:00ч. започва срещата между Каляри и Интер.

Двубоят на Сан Паоло можем да гледаме на живо на Voyo.bg. Домакините са притиснати от Лацио, който застрашава третото им място, така че победа срещу Сасуоло е задължителна. Тя обаче ще бъде гонена без голмайстора Гонсало Игуаин, който е наказан."Зелено-черните" играят напълно разкрепостено и демонстрират много приятен, атакуващ футбол. И двата отбора искат да превъзмогнат загубите си в предишния кръг. Наполи отстъпи на Палермо, докато Сасуоло падна вкъщи от Фиорентина.

От 22:00ч. по Ring.bg започва мача Каляри - Интер. След 2 поредни убедителни успеха "синьо-черните" дишат много по-спокойно. Те още са в долната половина на таблицата, но при победа могат да изскочат дори на 6-то място. Каляри е в зоната на изпадащите и няма накъде да отстъпва. Интер обаче ще иска да се реваншира за унизителната загуба 4-1, която тима от Сардиня му нанесе на Сан Сиро. Победа ще изкара Каляри от "сенчестата" зона, но за целта треньорът Джанфранко Дзола трябва да предаде немалка част от своите голмайсторски качества на нападателите си