на живо

Недялков: Бат Ицо, извинявай!

Защитникът се извини на Стоичков заради създаденото напрежение покрай трансфера в "Лудогорец"

Бившият защитник на ЦСКА Антон Недялков е изпратил извинително съобщение на Христо Стоичков заради драмите, в които бе въвлечено името на легендарния ни футболист.

"Бат Ицо, здравей! Искам да изкажа най-искрени извинения относно това, в което те вкарват и за което те изкарват виновен", гласи съобщението на Недялков.

Лидерът на "червената" агитка Росен Петров-Животното обвини Стоичков, че има пръст в преминаването на бранителя от ЦСКА в "Далас" през зимата. 

Камата, който е един от акционерите в армейския клуб, на свой ред призова собственика Гриша Ганчев да излезе и да каже дали му е давал пари. 

Отговорът на Ганчев се появи малко по-късно на официалния сайт на "червените":

"Искам да ви информирам относно розово бразилската серия, която мъчи вашето съзнание, а именно, че вие като акционер в най-големия български футболен клуб по никакъв начин не сте получавали възнаграждение по простата причина, че в последните години 31-кратният шампион не е раздавал дивиденти. Бъдете сигурен, че в момента, в които се получат такива, ще бъдат разпределени справедливо спрямо участието на всеки един от акционерите в клуба. Бъдете здрав. Винаги ваш фен! С уважение и признателност", гласи съобщението на боса на "армейците".