на живо

Недялков: Имаме колектив и започваме да изграждаме стойностен отбор

Капитанът не скри задоволството си от елиминирането на "Олимпиакос"

Lap.bg

Капитанът на "Лудогорец" Антон Недялков заяви, че отборът е показал колектив при отстраняването на "Олимпиакос" в третия предварителен кръг на Шампионската лига след дузпи. Националът гледа с увереност към плейофните сблъсъци с шведския "Малмьо".

"Еуфория! Емоцията е голяма и не може да се опише с няколко думи. Това е чувство, което трябва да си вътре, за да го изпиташ. Искам да благодаря на всички, които взеха участие - треньори, екипа, собствениците на отбора. Абсолютно на всички, защото без тези хора не можем да постигнем целите си.", каза Недялков.

"Радвам се, че колективът е добре и започваме да изграждаме един много добър и стойностен отбор. Играем на нужното ниво и се противопоставяме на силните. Задължително тази година трябва да направим така, че да влезем в групите."

"Спазихме всички указания на треньора, даже надградихме характера и психиката си с този мач, защото все пак играхме 120 минути, а не всеки може да издържи на това напрежение."

"С "Малмьо" ще бъдaт интересни двубои, защото са много добър и стойностен отбор, здрав физически и тактически.", коментира още националът.

Снимка: Lap.bg