на живо

Неймар може да се върне в "Барса", ако поевтинее със 100 млн. евро

На "Камп Ноу" смятат, преди да отправят оферта за бразилеца

2 години по-късно Неймар може да се завърне в отбора, с който проби в Европа - "Барселона". Според испанското издание "Марка" бразилецът попада в интересите на бившия си клуб, но само, ако от настоящия му отбор - "Пари Сен Жермен", намалят цената му с цели 100 млн. евро.

Според последните информации от близки до катарския собственик на ПСЖ медии, от клуба са сложили цена на Неймар в размер на 300 млн. евро.

Само че президентът на "Барселона" Хосеп Мария Бартомеу е преценил, че това е твърде много. Комбинирано с евентуалната заплата на Неймар в размер на 350 млн. евро, то клубът трябва да отдели 650 млн. евро. Това обаче идва много за бюджета на каталунците. 

Слуховете, че бразилецът иска да напусне тима от Париж, в който премина срещу рекордните 222 млн. евро през 2017 г., се засилват от ден на ден. Неймар явно не е оправдал доверието на новите си шефове, дълго време беше контузен, а и имиджът му сериозно пострада след като беше обвинен в изнасилване, а след загубения финал за Купата на Франция удари шамар на фен.