на живо

Неймар с кислородна маска разтревожи футболните фенове

Бразилецът използва интересен метод за подготовка преди мача

Reuters

Футболистът на "Пари Сен Жермен" Неймар знае как да привлича погледите и да провокира. Направи го и дни преди най-важния мач за годината в Европа - финала на Шампионската лига.

Бразилецът, чийто тим ще срещне "Байерн" Мюнхен в решаващата битка (мача може да гледате пряко по bTV Action от 21:00 ч. в неделя, 23 август), публикува в официалния си профил в социалните мрежи снимка, на която се вижда, че носи... кислородна маска.

Снимка: Instagram

В година, белязана от коронавируса, подобни публикации не остават незабелязани. Кадърът на Ней веднага обиколи интернет, а феновете започнаха да се питат дали пък не е заразен с COVID-19?

Според редица южноамерикански медии, няма място за притеснение! Кислородната терапия е често срещана във футболните среди, а Неймар просто се опитва да бъде в най-добрата си форма за финала!

След принудителната пауза на футбола на Стария континент и прекратяването на първенството на Франция, в ПСЖ много внимателно подбират методите, които футболистите използват, за да могат да се противопоставят на баварците. За тима от френската столица това ще е първи финал в най-силния европейски клубен турнир.

Неймар ще бъде на разположение на треньора Томас Тухел, въпреки че наруши правилата след отстраняването на "Лайпциг" на полуфинал. Той смени тениската си с тази на противников футболист, което не е препоръчително по новите правила, които целят ограничаването на коронавируса. Именно заради заразата всички мачове от четвъртфиналите до края на турнира се играят в Португалия, а отборите са изолирани.

От УЕФА все пак решиха да не наказват Неймар и да позволят на още една звезда да блести на финала.

Гледайте решителния мач "Пари Сен Жермен" - "Байерн" Мюнхен, пряко по bTV Action на 23 август от 21:00 ч.

Тагове:

Неймар ПСЖ