на живо

Неймар се заканил: Догодина се връщам в "Барса"

Бразилецът не бил доволен от конкуренцията на младите в ПСЖ

Getty Images

Неймар иска да се завърне в "Барселона" и то още през 2019 г. Това е заявил бразилецът пред свои приятели, а информацията се появи в медиите в ефира на известно испанско шоу.

Журналистът Игнасио Мигелес съобщи новината, позовавайки се на свои източници. Футболистът все още не е коментирал слуховете. 

Неймар премина в "Пари Сен Жермен" именно от "Барселона" през 2017 г., а трансферът му бе за рекордните за европейския футбол 222 млн. евро. Информациите, че той е недоволен от преместването си, въпреки звездния си статут във френския шампион, се появиха малко след приключването на сделката. 

Първоначално Неймар бе спряган за ново попълнение на "вечния враг" на "Барса" - "Реал" Мадрид. До сделка така и не се стигна след дълъг разговор със собственика на ПСЖ шейх Насер Ал-Хелайфи.

Бразилецът бил недоволен, че, въпреки огромната сума, похарчена за него, не може да излезе от сянката на една от младите звезди на тима - Килиан Мбапе. 

В средата на октомври футболистът бил категоричен, че отново ще се завърне в Испания, този път за да облече познатата фланелка на "Барса".