на живо

Неймар зашлеви фен на "Рен" (ВИДЕО)

Бразилецът не приема добре загубите

Неймар зашлеви фен на "Рен" (ВИДЕО)

Бразилският нападател на "Пари Сен Жермен" – Неймар, се замеси в скандал след края на мача с "Рен". Шампионите отстъпиха във финала за Купата на Франция с 5:6 след дузпи (2:2 в редовното време), а нападателят не успя да сдържи нервите си при качването на трибуните за награждаването.

Докато всички играчи на ПСЖ отиваха към мястото, на което трябваше да получат сребърните си медали, Неймар удари в лицето фен на "Рен".

Освен това рекордната покупка на парижани изрази недоволство към младите играчи, които спорят с по-старите си съотборници в съблекалнята.

"Играчите трябва да останат мъже в съблекалнята, да бъдат по-сплотен екип. В отборът ни има достатъчно млади играчи, които не само трябва да говорят, но и да слушат по-старите. Понякога, когато по-опитен играч вземе думата, те започват да възразяват. Те дори могат да възразят срещу треньора. С това отношение отборът няма да стигне далеч. Младите хора трябва да уважават по-опитни играчи. Направих точно това, когато започнах своята кариера", заяви бразилецът.