на живо

Неймар вече струва 300 млн. евро

Той може да подобри собствения си рекорд по трансферна сума

Reuters

По всичко личи, че отношенията между Неймар и "Пари Сен Жермен" охладняват. Слуховете за трансфер на бразилеца се появяват всеки час. В част от тях се твърди, че бразилецът иска да напусне Париж, а в други - че на собствениците на клуба им е омръзнало от прищявките на вечно контузения им футболист.

Само че медиите във Франция бързо охладиха страстите на тимовете, които искат да имат бразилската перла в състава си. Те ще трябва да платят умопомрачителните 300 млн. евро!

Новината беше потвърдена и от английския телевизионен канал beIN, който е собственост на същата фирма, която държи основния пакет акции в ПСЖ.

Всъщност, това би бил нов трансферен рекорд в Европа. До сега той се държи отново от... Неймар. То премина от "Барселона" в "Пари Сен Жермен" за 222 млн. евро през 2017 г. За 2 сезона той изигра 58 мача, в които вкара 51 гола. Също така преживя и два дълги периода на контузии. 

В последно време той попада в полезрението на медиите не с футболните си качества, а със... скандали. Неймар заби шамар на фен след загубения финал за Купата на Франция. След това получи обвинения в тормоз и изнасилване от модела Наджила Триндаде, които той категорично отрича.

Според запознати, самият бразилец иска да се завърне на "Камп Ноу". От там обаче едва ли ще се разделят с такава сума, за да си върнат Неймар.