на живо

Неймар за обвинението в изнасилване: Попаднах в капан (ВИДЕО)

Бразилецът показа съобщенията, които разменил с въпросната жена

Нападателят на "Пари Сен Жермен" и бразилския национален отбор по футбол Неймар публикува видеообръщение в личния си профил в Инстаграм, в което отрече да е извършил изнасилване. Бразилские медии разкриха, че срещу него е попадена жалба от жена, която твърди, че е била насилена в Париж.

Твърди се, че жалбоподателката е пребивавала три дни във френската столица от 15 до 17 май, но е изчакала едва миналия петък, за да подаде жалбата си, след като се прибрала в Бразилия, защото била емоционално разтърсена от случилото се.

Тя влязла в контакт с Неймар чрез Инстаграм и асистент на футболиста платил хотела й и самолетните билети до Париж.

"Вечерта Неймар е дошъл в хотела видимо пиян. Двамата започнали да разговарят и да си разменят ласки. В даден момент обаче той станал агресивен и прибегнал до сила, за да има сексуални отношения с жертвата без нейното съгласие", пишат в Бразилия, позовавайки се на подадената жалба.

27-годишният Неймар показа съобщенията, които разменил с въпросната жена. 

"От сега нататък ще трябва да разкривам всички моменти от личния си живот, за да докажа, че всъщност информациите, които се появиха по-рано, са измамни. Това, което се случва насаме между мъж и жена, често се случва между двойки. В деня след нашата близост продължихме да общуваме. Аз съм обвинен в изнасилване. Много е болезнено и трудно. Тази информация ме изненада. Много съм тъжен да чуя такива неща, защото тези, които познават моя характер и моята честност, никога няма да повярват на тази информация. Никога не бих направил такова нещо. Това беше капан, в който попаднах. Надявам се това да ми бъде за урок. Има хора, които искат да се възползват и измъкнат нещо - това е много тъжно и болезнено", каза Неймар.