на живо

Неприличен жест от Джошуа за феновете на Фюри (ВИДЕО)

"Има само един - Тайсън Фюри" - ядоса Ей Джей

Getty Images

Няма ваканция за Антъни Джошуа! Шампионът на Международната боксова федерация (IBF) Световната боксова асоциация (WBA), Световната боксова организация (WBO) и Международната боксова организация (IBO) трябва да мисли за противниците си, дори когато си почива. 

И явно това не му е много приятно!

По време на ваканцията си в Испания, британецът беше разпознат и помолен от свои почитатели за селфи. Друга групичка на плажа в Марбея обаче явно симпатизираше на шампиона на Световния боксов съвет (WBC) - Тайсън Фюри. 

Шегаджиите дори не изчакаха Джошуа да се снима с феновете, а щом го видяха започнаха да викат "Има само един - Тайсън Фюри". 

Във видимо добро настроени Ей Джей им отговори със... среден пръст, а след това се присъедини към своята компания.

Евентуален мач между Джошуа и Фюри в момента би определил абсолютния световен шампион в тежка категория. Преди това да се случи обаче, двамата трябва да се изправят срещу други съперници. Джошуа трябва да се боксира с Кубрат Пулев - задължителен претендент за титлата на IBF. Мачът беше насрочен за юни 2020 г., а в последствие отменен заради пандемията от коронавирус. Все още няма нова дата да него. 

Фюри пък ще се изправи за трети път срещу бившия притежател на пояса си - Дионтей Уайлдър. Очаква се този мач да стане факт до края на 2020 г.