на живо

Невяна Владинова – астрофизик, а Катрин Тасева – президент (ВИДЕО)

Новото предизвикателство на „Златните момичета”

Невяна Владинова – астрофизик, а Катрин Тасева – президент (ВИДЕО)

От Невяна Владинова би излязъл по-добър астрофизик, а от Катрин Тасева ще стане президент. Така двете грации предопределиха съдбата си в шеговита игра, с която предизвикаха своите последователи в социалните мрежи.

Владинова и Тасева са най-добри приятелки от години и винаги са една до друга – и в добро, и в лошо. В трудния за всички момент на изолация двете отново са заедно. И в тренировките, било то на балкона, и в шегите – на дивана, у дома. Последното предизвикателство, което измислиха за своите почитатели в социалните мрежи е семейна игра, с която отговарят на въпроси, за да покажат колко голямо е единомислието в тяхното приятелство.

След забавното видео стана ясно, че Невяна е по-разхвърляна, но по-търпелива и обръща повече внимание на феновете. Катрин от своя страна се оказа по-организираната, по-емоционалната, по-влюбчивата и по-добрият готвач (което едва ли е изненада за хората, които следят какви сладки магии прави Тасева в кухнята). Тя е също така по-големият непукист, а Владинова по-дипломатичната от двете.

Въпросите, по които двете момичета не успяха да се разберат са коя е по-забавната и коя се забавлява повече.

В ролята на интервюиращ влезе годеникът на Невяна – Веселин.

А коя ще стане първа милионер, коя би пяла пред 10 000 души, коя се извинява първа и коя по-често – ще разберете във видеото.

bTV призовава: останете си вкъщи!