на живо

Невяна Владинова пред bTV: Обичам да играя в София, усещането е уникално (ВИДЕО)

Искаме да зарадваме хората, каза една от най-добрите ни гимнастички

Една от най-добрите български представителки в художествената гимнастика - Невяна Владинова, даде специално интервю за bTV след първия ден от Световната купа в София. Бронзовата медалистка от Гран При на Москва се представи отлично днес и е в позиция за медал на обръч и на топка. Владинова сподели, че усещането да се състезава пред родна публика е уникално и ще направи всичко по силите си, за да зарадва феновете.

"Много обичам да играя на това състезание. Една идея по-отговорно е, разбира се. Искаме да зарадваме хората. Знам, че за тях това е едно страхотно преживяване и много се радвам, че го правят заедно с нас", каза Неви.

"Като цяло съм доволна, че не допуснах груба грешка, но не съм доволна от това, че не направих всички елементи в обръча. Пропуснах още неща, но спасих и доста рискови ситуации. Мисля, че беше безсмислено да се хвърлям и да правя другите неща. Надявам се, че оценката ми ще стигне за финал и в неделя ще го изиграя по-добре. Топката беше добра, чиста, с изключение на грубата грешка на пируета, която се забеляза от всички"

"Важно е след някаква неточност да се мобилизираме и да изграем съчетанието си нататък, защото в момента имаме достатъчно сложни композиции, за да можем да вземем добра оценка, въпреки някоя грешка"

"Абсолютно вярвам в това, че всяка една от нас може да се бори за златен медал, ако си направи всичко в съчетанията. Имаме трудността на рускините, даже на места повече от тях. Мисля, че композициите ни са хубави, интресни, имат заложена артистичност и в изпълнение можем да вземе много добра оценка. При безгрешна игра, се борим за злато", сподели Владинова.

Тагове:

@