на живо

Николай Михайлов: Героите днес са нашите фенове (ВИДЕО)

Имаше повече борба, не толкова футбол, каза вратарят на "Левски"

Вратарят на "Левски" Николай Михайлов заяви, че "сините" са спечелили дербито с борба, а не толкова с футбол. Стражът благодари на феновете за подкрепата при успеха с 1:0 срещу ЦСКА и изрази надежда, че ще бъде готов за следващия двубой. Михайлов получи контузия още в началото на първата част, но доигра мача, в края на който направи страхотно спасяване.

"Още в началото на мача разтегнах, утре ще стане ясно какво е, надявам се да е нещо малко и да съм готов за следващия мач. Без отбора няма как да успея. Героите днес са нашите фенове!", започна Михайлов.

"Тежък мач и за двата отбора, радвам се, че успяхме да отбележим и да запазим суха мрежа. Три важни точки за нас. Невероятни фенове, благодаря им, тази победа е за тях. Последния месец имаше доста катаклизми в отбора. Показахме себераздаване и с всеки мач стоим по-добре на терена. Имаше повече борба, не толкова футбол"

През второто полувреме не ни достигна последният пас за втори гол. На полувремето не сме си говорили за ситуацията с Джеси, а за това, че трябва да отбележим втори гол. Гледаме мач за мач, надявам се на все по-добра игра, вървим добре и сме на правилния път", завърши вратарят.

Снимка: Lap.bg

Тагове:

@