на живо

Киров не одобрява случващото се в "Ботев", обвини ръководството (ВИДЕО)

Треньорът на жълто-черните разкри за проблеми в клуба

Lap.bg

Tреньорът на "Ботев" Пловдив Николай Киров не скри голямото си разочарование от загубата от "Левски" в 93-ата минута на първия мач за сезона в Първа лига, но бе по-критичен към ръководството на канарчетата. 

"Да загубиш в последната минута не е никак лесно, но явно нещата от миналия сезон продължават. Това, което виждам не ми харесва и трябва да видя как ще се развиват нещата. Едно изказване на нашия ръководител не ми харесва и ме притеснява. Не съм съгласен, че сме запазили отбора си, защото в последните два периода текучеството в нашия клуб е голямо", каза Киров след последния съдийски сигнал.

"Аз говоря с факти и истини. Нека нещата се представят коректно пред медиите. Бюджетът за трансферния прозорец беше намален с 20%, а не увеличен. Също така не е вярно, че всичко към играчите е коректно. Това обаче не е причината за днешната загуба", каза още треньорът на жълто-черните.

Киров се притеснява за работата си с отбора при наличния кадрови състав, като добави, че не очаква повече нови попълнения заради липсата на финансови възможности.

"Не очаквам нищо, защото ми казаха, че нямаме финансови възможности. Реално ние имаме конкуренция само на три поста – вратарският, централните защитници и вътрешните халфове. Това обаче не е достатъчно. Аз не съм се предавал, върша си работата съвестно, но тази година ще е много трудно", завърши наставникът на "Ботев".