на живо

Николай Кръстев се завърна в "Левски"

Четвърти нов на "Герена"

levski.bg

"Левски" се похвали с четвърто ново попълнение. "Сините" си върнаха вратаря Николай Кръстев, който през последния сезон бе част от "Витоша" Бистрица. Договорът е за една година.

Юношата на клуба дебютира за мъжкия отбор на 28 февруари 2017 година при гостуването на "Дунав" Русе, завършило 2:2. Във всички турнири той изигра общо 20 мача за тима, като в 6 от тях запази мрежата си суха.

"Чувствам се страхотно отново у дома и нямам търпение да започна тренировки с отбора. Сега нещата на "Герена" са по-различни от последния ми престой. Изгражда се тим, в който юношите на клуба ще получат голям шанс за изява. Заедно с това около тях ще има и опитни български играчи, които да им помагат. Това е пътят и се надявам да зарадваме хората с добри резултати. Надявам се през този сезон да видим един "Левски", който излиза със сърце и душа на терена и да се бори зa победа във всеки двубой. В личен план се чувствам отлично, здрав съм и се радвам, че успях да натрупам игрови опит през месеците, прекарани във "Витоша" Бистрица", заяви 22-годишният Кръстев за сайта на "сините".

Вратарят бе герой за "Левски" при победата с 2:1 над ЦСКА в началото на март 2017-a.

Кръстев е четвъртото ново попълнение на "сините" през това лято. Вчера клубът обяви привличането на френския защитник Тома Даске, а по-рано със столичния тим парафираха Орлин Старокин и Живко Атанасов.