на живо

Николай Михайлов разкри пред bTV къде може да продължи кариерата си (ВИДЕО)

Вратарят е обиден от отношението към него в Турция

Getty Images/Guliver Photos

Часове след прибирането си в България Николай Михайлов разкри в интервю пред bTV, че приема раздялата с турския отбор Мерсин като коледен подарък. Вратарят на националния отбор е получил забавените от месец август заплати и премии. Михайлов разказа за проблемите си в Мерсин и причината за напускането му.

"Мъката беше наистина голяма за мен, защото там се блъскаш всеки ден с хора и се пазариш като на пазара, което аз го приемам като обида. Все пак аз съм футболист и моята работа е на терена, а не извън него. А там всичко бе извън него. Опциите в момента са Белгия, Холандия и Швейцария от белите държави, но проблемът е един-единствен - прекалено голяма разлика във финансовите възнаграждения. Като казвам прекалено голяма, имам предвид огромна", каза вратарят на българския национален отбор.

Николай Михайлов ще вземе окончателно решение за своето бъдеще най-късно до 15 януари. Още от любопитното интервю на националния вратар за голямата му грешка с напускането на Твенте, защо не би се върнал да играе в "А" група и колко още ще управлява баща му Борислав Михайлов БФС може да видите в предаването "Зона спорт" на 28 декември по RING.