на живо

Николай Митов: Няма да подавам оставка (ВИДЕО)

Феновете са прави да протестират, смята треньорът на "Левски"

Lap.bg

Наставникът на "Левски" Николай Митов разкри, че няма намерение да подава оставка след края на сезона в Първа лига. "Сините" завършиха 2:2 с "Черно море" на "Герена" в мач от последния кръг на първенството.

Според правилата на БФС обаче почивката на столичани се отлага, тъй като те ще трябва да играят и плейоф за място в Лига Европа срещу "Верея" Стара Загора.

"Стана открит мач с много положения. Едно добро второ полувреме за нас. Имахме положения при 2:2 да затворим мача, но ги пропуснахме. Имаме още много да учим", каза Митов след края на двубоя.

"Запазих няколко човека, защото още не знаем дали ще трябва да играем в плейофа. Трябваше това да се знае много по-рано, а не да се решава сега, в последния момент. И шестият може да каже с основание, че иска да играе в плейофа. Защо третият да играе, а четвъртият да не играе и да се класира направо?", попита наставникът.

"Прави са феновете да протестират, щом резултатите не отговарят на очакванията, но не смятам да подавам оставка", добави Митов.