на живо

Николай Митов: Искам да играем както срещу ЦСКА (ВИДЕО)

Говорих със Спас Русев. Положително настроен съм, каза треньорът

Lap.bg

Наставникът на "Левски" Николай Митов иска да вижда отбора така, както в мача срещу ЦСКА и заяви, че Николай Кръстев ще пази в неделния мач от Първа лига срещу "Берое".

Освен това треньорът сподели, че все още не е напълно готов със състава си за срещата в Стара Загора..

"Запознат съм с играта на "Берое" и знам, че имат дълбочина в състава. Уважаваме всички в първенството, но ни интересува предимно нашият отбор и отиваме в Стара Загора за победа. Тренираме върху много детайли, които искам да виждам в играта и се надявам това да се случи още в неделя", каза Митов на пресконференция преди мача.

"Не съм на 100% готов със състава. Имаме още една тренировка и след нея ще реша. Горе-долу знам на кои играчи ще разчитам, но не искам сега да ги назовавам. Кой ще пази? Ще питам Захариев, но... Кръстев ще пази."

"Искам да виждам отбора така, както срещу ЦСКА. Ще направя всичко възможно да играе винаги така. Работим върху много детайли, които виждам в играта и дано това се види в мача с Берое”, каза още Николай Митов.

Той добави, че е разговарял със собственика Спас Русев: "Говорил съм със Спас Русев, но това си оставя в нашата кухня. Имаме планове и работим по тях. Аз съм положително настроен".