на живо

Нямало да уволняват Моуриньо, дори "Юнайтед" да загуби от "Нюкасъл"

Ръководството на тима застава зад мениджъра

Getty Images

Жозе Моуриньо няма да бъде уволнен, дори "Манчестър Юнайтед" да загуби мача си срещу "Нюкасъл" днес (6 октомври). Това твърди изданието "Скай Спортс". 

От там съобщават, че разговори относно бъдещето на мениджъра на "червените дяволи" е имало, но слуховете за неговото освобождаване са определени като "глупости" от близък до клуба.

Тази информация опровергава съобщението на "Мирър", че португалецът ще бъде освободен без значение от резултата в днешната среща.

В момента Моуриньо и "Юнайтед" са в серия от 4 мача без победа. В кариерата си мениджърът никога не е преживявал толкова дълга негативна серия. 

"Червените дяволи" пък са на 10-о място в класирането на английското първенство с 3 загуби в актива си от началото на сезона. 

Продължават и неразбирателствата между португалеца и звездата на тима - Пол Погба. Французинът си позволи публично да критикува тактиката в тима, а след това се прости с капитанската си лента.

Иначе Специалния застана начело на отбора през 2016 г. и още в първия си сезон на "Олд Трафорд" успя да спечели трофея в Лига Европа и Купата на лигата в Англия.