на живо

Нови четири мача от Шампионска Лига в каналите на bTV тази вечер

Комбинираният канал Champions TV може да гледате безплатно на btvnews.bg

За втора поредна вечер каналите на bTV Media Group ще ви предложат най-интересните мачове от днешните осем срещи в Шампионска Лига. Голямото дерби в първия кръг на 5-та група е между носителя на трофея от 2013 година, Байерн (Мюнхен), и шампионът на Англия, Манчестър Сити. Двата тима се срещнаха два пъти и в миналогодишното издание на турнира, разменяйки си по една победа. Двубоят от "Алианц Арена" ще бъде излъчен пряко по bTV Action от 21:45 часа.

По същото време пряко в ефира на RING.BG ще може да наблюдавате мача на Барселона срещу аутсайдера в 8-ма група, кипърския АПОЕЛ (Никозия). Каталунците започват участието си в надпреварата с една единствена цел - да спечелят трофея за пети път в своята история. Съперникът им пък ще опита да повтори брилянтното си представяне от сезон 11/12, когато достигна до четвъртфиналите.

Ексклузивно на VOYO.BG от 21:45 ще бъдат излъчени още две интригуващи срещи. Рома се завръща в турнира с домакинство на ЦСКА (Москва) на стадио "Олимпико", а Челси приема немския Шалке 04 в мач от 7-ма група.

Не забравяйте, че имате възможност да проследите всичко най-интересно от осемте мача, които ще се играят тази вечер, в комбинираното предаване на канала Champions TV, който ще бъде достъпен напълно безплатно в спортната секция на btvnews.bg след 21:30 часа.

Коментарното студио преди всички мачове също започва в 21:30.