на живо

Новият ЦСКА започна подготовка с 30 души (ВИДЕО)

16 футболисти от Литекс стартираха с "червените"

Lap.bg

Новият ЦСКА на Гриша Ганчев, който придоби Чавдар Етрополе и Литекс, започна подготовка с 16 футболисти от състава от Ловеч.

Клубът си уреди престижни контроли преди старта на българския шампионат, като един от съперниците на "червените" ще е италианският гранд Интер.

От ЦСКА отказаха да коментират казуси извън спортно-техническите теми в тима като очакват решенията на изпълкома на футболния съюз утре.

"ЦСКА се готви да участва в Първа професионална лига. В тази връзка се правят и всички подобрения, свързани с ремонт на стадион „Българска армия”, базата на Панчарево, селекцията. Ние тръгваме с оптимизъм към новия сезон”, каза изпълнителен директор на ПФК ЦСКА - София ЕАД Пламен Марков.

Голямата част от играчите на Литекс - ЦСКА заминаха за лагер в Тетевен. Втората част от подготовката ще се проведе Австрия, където е предвидена контрола с Интер - Милано.

„От мен се иска да направим спортно-технически процес, който да бъде перфектен. Всичко, което правим да бъде целенасочено-отборът да има стил, да се изгради като отбор и като колектив”, заяви треньорът на тима Христо Янев.

Първата контрола на ЦСКА е на 24 юни срещу Спартак Плевен.