на живо

Новият "Левски" стартира подготовка с едно попълнение и един напускащ (ВИДЕО)

Старокин се завърна при "сините", Мазурек разтрогна с клуба

Новият "Левски" стартира подготовка с едно попълнение и един напускащ (ВИДЕО)

С едно ново попълнение и само с един напускащ футболист, "Левски" стартира същинската част от подготовката си за новия сезон. На ст. "Георги Аспарухов" се завърна Орлин Старокин, а Франко Мазурек разтрогна договора си с клуба.

Старокин все още не е подписал договор с клуба, но се очаква това да стане в близките дни. 33-годишният защитник носи синята фланелка от 2011 до 2014 г., а за последно игра за кипърския "Еносис". 

По-рано днес аржентинецът Франко Мазурек разтрогна по взаимно съгласие.

Футболистите имаха срок до днес да решат дали остават в условията на тежка финансова криза и предстоящо драстично намаляване на заплатите. 

В тренировката на пълни обороти се включиха Паулиньо и Найджъл Робърта, за когото се твърди, че има оферта от турския "Галатасарай". От заниманието отсъстваха Насиру Мохамед, Холмар Ейолфсон, Стайн Спиерингс и Янис Каргас, които се възстановяват от различни травми.

На разположение на треньора Георги Тодоров за новия сезон остават лидерите сред българските играчи - капитанът Иван Горанов, Симеон Славчев, Станислав Иванов и Станислав Костов.

Тагове: